top of page
Students

AANBOD

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bepalen we welke werkwijze het beste past bij jouw kind. Wil je weten hoe zo’n gesprek eruit ziet of meteen een afspraak plannen? Klik dan hier.

Girl with Teacher

Remedial Teaching

Heeft jouw kind een hardnekkig leerprobleem? Doelgericht en planmatig werken we samen om de leerachterstand aan te pakken, hoe groot of klein ook.

Teacher Helping a Student

Bijles & Huiswerkbegeleiding

Waar heb jij hulp bij nodig? Ik geef jouw kind begeleiding op maat bij alle schoolvakken. De beste bijles van Amsterdam.

OVERIG AANBOD

Soms is de oorzaak van de leerachterstand niet zo makkelijk te vinden. Het kan dan zinvol zijn om dan wat verder te kijken. Bij Juf Jessica hebben we hiervoor de volgende programma's ontwikkeld. 

Kids Racing

Psychomotorische-

behandeling

Beelddenkers ontwikkelen vaak concentratieproblemen door een verkeerde aanpak. Ik geef jouw kind wat het nodig heeft om weer tot leren te komen.
 

Image by Joseph Gonzalez

Faalangstreductie-

training

Zwetende handen, buikpijn voor toetsen, altijd te snel klaar met huiswerk. Heeft jouw kind last van faalangst? Doe de test.
 

Teacher Helping Student

Losse Onderzoeken

School zegt wel van alles, maar wat is er nou echt met jouw kind aan de hand? Bij Juf Jessica vind je de antwoorden: snel, uitgebreid en onafhankelijk.

pexels-olya-kobruseva-5428829.jpg

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact met mij op of plan een gratis kennismakingsgesprek
 

bottom of page