top of page
Image by Jessica Lewis

Losse Onderzoeken

Bij remedial teaching is onderzoek bij de prijs inbegrepen. Dit maakt een belangrijk deel uit van een goede doelgerichte en persoonlijke behandeling. Soms ben je niet direct op zoek naar extra ondersteuning, maar wel benieuwd naar de bevindingen van een onafhankelijke professional. 

Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als school over doubleren praat, terwijl jij van mening bent dat jouw kind geen achterstanden heeft. Of juist wanneer school blijft verkondigen dat alles goed gaat, maar jij bang bent dat school dingen over het hoofd ziet.

 

Bij Juf Jessica zijn er veel opties om je zorgen weg te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een los didactisch onderzoek. Maar het is ook mogelijk om executieve functies of zintuiglijke verwerking te onderzoeken. Het resultaat is een goed gefundeerd advies voor thuis en school, zodat je weet welke hulp voor jouw kind geschikt is.

 

Anders dan wat vaak wordt gedacht is een intelligentietest meestal niet relevant op de basisschool. Deze krijgen pas informatiewaarde wanneer er sprake is van een mogelijke diagnose voor jouw kind, zoals ASS, ADHD, dyslexie of dyscalculie. Een remedial teacher is nooit bevoegd om deze diagnoses te geven en daarom is een intelligentietest Bij Juf Jessica niet mogelijk.  

 

Op de tarievenlijst vind je diverse mogelijkheden voor losse onderzoeken. Wellicht heb je een andere vraag. Neem dan contact met me op. Ik geef graag persoonlijk advies.

bottom of page